Tervetuloa Mammi mia! -blogille

Mammi mia! -blogiin kokoan tekemisen iloa, mietteitä, muistoja ja meininkejä. Editoin tänne arkistojani, etenkin: WTD-ominkäsin ja DIY- I made it my way. Ja aina tulee jotain tuoreempaakin tuotannosta näytille.

Kotiverstaassani ompelen, neulon, virkkaan, muovaan, maalaan, askartelen, säilön keskeneräisiä yritelmiä, läppäröin, scannaan, printtaan ja googlettelen uusia virikkeitä. Oikeassa elämässä värkkäilyt kyllä levittäytyvät verstaasta muihinkin kammareihin.

Bloggaajana olen ihan untuvikko, mutta ehkäpä jonakin päivänä osaan bloggeroida (tuottaa sisältöä ja visuaalista ilmettä) näppärästi melkein niin kuin haluan.
Ihana elämäni on edennyt kuten naisella yleensä. Sidos rakkaisiin on aina etummaisena määrittänyt paikkani maailmassa: tyttärenä, vaimona, äitinä - ja nyt Mammina (isoäitinä) ja mukavan miehen Omanaisena. Hopealle sijoittui 45 vuoden ajan ihan kiva työrupeama. Eläköidyin yritys- ja taloushallinnon tehtävistä. Minulla on ollut myös oma yritys, jossa tein lapsille lempeitä leluja ja kurssitin aikuisia leluttamaan lastenkamaria.

Ihan pikkutytöstä saakka olen saanut hyvää mieltä ominkäsintekemisestä. Ja aina sille on löytynyt passelisti aikaakin - jollei päivän paistaessa niin ainakin kuun kumottaessa.

Toivottavasti blogistani koituu sinulle iloa ja jotain mieluista ja mukavaa omiin kädentöihisi.

Mammi mia! -blogin mailiosoite on
mammimiablog@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti