lauantai 1. lokakuuta 2016

Renoiria sohvatyynyihin
Verstaallani on tekeillä sohvatyynyt, joiden kuvituksena käytän yhden lempparikuvittajani, Renoirin, veneilyjuhlan lounasta. Toiseen tyynyyn tulee Renoirin versio ja toiseen oma paranneltu painos.


Ensin piti bookata Omamies kuvauskeikalle:
valmistaudu kuvaussessioon täällä torstaina...
…mekin valmistaudutaan ja kootaan tarvittavaa rekvisiittaa (tarvitaan ainakin rypäleitä ja vinkkua – sinä tuot, jollen ehdi kauppaan- , valkoinen pöytäliina, viinilaseja ja rusettia+kukkaa olkihattuun).


Tässä on Ronoirin veneilylounas (Luncheon of the Boating Party)

(huomaathan, että sinä nojailet kaiteeseen tuossa vasemmalla!)
Sohvatyynyt teen tästä palastaja sinä kuvaat toiseen sohvatyynyyn, kuten yllä, söpöliinit Mindien ja Miffanyn mamman kanssa.

Studiosi toteuttanee ihastuttavasti alleviivatut osiot – vai mitä!?

Kuvaussessio onnistui ja eväätkin olivat ihan jees. Nyt tarvittava aineisto on kuvankäsitelty ja lakanaisiin sohvatyynyjen päällisiin siirrettävät originaalit valmiit:

Renoirin versio, veneilyjuhlan lounas, jossa Renoir seisoo, vierellään tuleva vaimonsa, joka sylittää yorkie-koiraansa.
Oma versio, veneilyjuhlan lounas, jossa Omamies seisoo, vierellään Omanaisensa, joka sylittää yorkie-koiriansa, Mindietä ja Miffanya.Tämä taidepläjäys on vielä pikkasen viimeistelyä vaille valmis, kun en ole päättänyt mitä kuvansiirtomenettelyistä tyynyille käytän. Ja käyttäisinkö kuvat symmetrisesti, toistensa peilikuvina. Lakanaiset blancotyynyt odottavat kuvitusta sohvalla.


Renoirin versiossa Le déjeuner des canotiers, vuodelta 1881, on iso kopla Renoirin kavereita kokoontunut terassille nauttimaan ruoasta, juomasta ja hyvästä seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti